info@boxesandribbons.nl / KVK: 65039785 0102299962

Over ons

Het vinden van een bijzonder en persoonlijk cadeau kost veel tijd en moeite, waardoor het vaak toch op bloemen of cadeaubonnen uitkomt. Met onze kant-en-klare cadeaupakketten besparen wij u deze tijd en moeite.

Met veel plezier en aandacht stellen wij luxe cadeaupakketten samen waarmee u iemand op een originele en persoonlijke manier kunt bedanken, feliciteren, verrassen, beterschap wensen of gewoon uw waardering tonen.

Bij ons vindt u originele cadeaus, die geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Onze cadeaus worden met met zorg ingepakt in een luxe magneetsluitende doos en afgesloten met een mooi lint. Door de kwaliteit en magneetsluiting van de doos kan deze later gebruikt worden als opbergdoos. We maken gebruik van zowel glanzend zwart als goudkleurige dozen.

Tijdens uw bestelling kunt u zelf de kleur van het lint kiezen en een persoonlijke boodschap toevoegen die op een handgeschreven kaart bij het cadeaupakket wordt geleverd. Erg handig wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om het pakket te overhandigen! Het cadeaupakket wordt dan direct naar de ontvanger verzonden.

Voor onze boxen klik hier!  U kunt kiezen tussen kant-en-klare cadeaupakketten maar ook één op maat bestellen.

Voor vragen en/of wensen kunt  u hier contact met ons opnemen.